Musiikkipalvelu Affektin tiloissa toimii kaksi aktiivista sekakuoroa: Joensuun Laulu ja Joensuun Laulupelimannit. Kuorot harjoittelevat viikottain ja esiintyvät aktiivisesti mm. erilaisissa tapahtumissa, palvelukodeissa, sekä konserteissa. Kuorot harjoittelevat Ev. lut. seurakunnan puutarhakeskuksen kerhotiloissa osoitteessa Rauhankatu 4.

Kuorot ottavat mielellään toimintaansa mukaan uusia laulajia. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä kuoronjohtajaan tai kuoron puheenjohtajaan. Olet myös aina tervetullut piipahtamaan kuoron harjoituksissa, jossa voit tutustua kuoroon ja sen ohjelmistoon lähemmin!

Kuorolaulu virkistää mieltä, piristää päivää, antaa haasteita, saa hymyn huulille ja luo uusia, vuosia kestäviä ystävyyssuhteita. Sinullakin on mahdollisuus päästä nauttimaan tästä mahtavasta harrastuksesta, astu vain rohkeasti mukaan laulavaan joukkoon! Et tarvitse aikaisempaa kuorokokemusta tai pitkää laulutaustaa, riittää että sinulla on halu ja motivaatio oppia kuorolaulua.

Voit ilmoittautua kuoroon puhelimitse: 050 - 3239434/​Hanna-​Kaisa Laakkonen tai suoraan nettisivujen kautta YHTEYSTIEDOT osiosta. Täytä huolellisesti yhteystietosi ja kirjoita viestikenttään kuoron nimi, johon haluat mukaan laulamaan, sekä hieman tietoa kuoro-​, tai laulukokemuksestasi. Saat vastauksen viestiisi sähköpostilla muutaman päivän kuluessa.

Kuoromaksu on 174€/​vuosi (sis alv.24%) ja se laskutetaan kahdessa erässä, 1. erä syksyllä ja 2. erä vuodenvaihteessa. Kuoromaksu sisältää viikottaiset harjoitukset (90min) 15 x syksyllä ja 15 x keväällä, sekä lisäksi 10 x 45min/​lukukausi kuoron kanssa yhdessä sovittavia stemmaharjoituksia, kuoroleirejä, esiintymisiä tmv. Kuorot voivat myös kustantaa kuoron kassasta lisäharjoituksia ja harjoitusmäärät voivat vaihdella tästä johtuen.

Eläkeläiset, työttömät, opiskelijat ja vanhempainvapaalla olevat saavat -10€ alennuksen kuoromaksusta (-5€/​syksy ja -5€/​kevät).

TERVETULOA LAULAMAAN!